Oproep vrijwilligers

De EP StadshagenRun is een evenement waar vele sportieve mensen zich op uit kunnen leven. Maar een evenement als dit is onmogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers!

Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die enkele uren tijd hebben om op en rond het parcours gezellig te komen helpen. Mede dankzij jullie kunnen de deelnemers goed en vooral veilig aan hun wedstrijd deelnemen. Ook als je meedoet met de EP:StadshagenRun kun je je opgeven als vrijwilliger. We hebben ook hulp nodig bij bijvoorbeeld het opbouwen en afbreken.

Uiteraard wordt er deze dag goed voor de vrijwilligers gezorgd met koffie/thee, eigen gebakken cake, broodjes, soep, enzovoort. In week 40 krijg je van ons bericht (per mail) bij welke werkzaamheden je ingedeeld bent, hoe laat je waar wordt verwacht en wie jouw contactpersoon is voor de dag. Neem voor aanmelding of vragen/opmerkingen contact op met Caroline Jans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .